Byggfirma i Stockholm

Vi är ett byggföretag som utför allt inom renovering & ombyggnation i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att renovera villan, lägenheten, köket, källaren eller badrummet. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Renovera Hus

Helhetslösningar inom husrenoveringar

Renovera Lägenhet

Totalentreprenad vid lägenhetsrenoveringar

Källare, Badrum- & Köksrenoveringar

Certifierad hantverkare till din renovering

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Renovering Vi arbetar i hela Stor-Stockholm

  Köksrenovering

  Funderar ni på att renovera köket? För många är köket hemmets viktigaste plats. Om du funderar på ett nytt kök är nästa steg att kontakta oss. Vi är erfarna hantverkare som gärna hjälper till med köksrenoveringar i hela Stor-Stockholm.

  Lägenhetsrenovering

  Står du inför en lägenhetsrenovering? Vi är rätt byggentreprenör för uppdraget. En totalrenovering innebär att interiören i princip byggs om från grunden. Det kan handla om hela eller delar av bostaden.

  Badrumsrenovering

  Ska ni renovera badrummet? Renovering i Stockholm är ett byggföretag som är certifierade för arbeten i våtrum. Vi hjälper gärna till redan på planeringsstadiet och kan ge tips och råd med utgångspunkt i vår mångåriga erfarenhet.

  Byggfirma i Stockholm Ett byggföretag som gör allt åt dig

  Kunnig och certifierad byggfirma för generalentreprenad

  Vi är ett auktoriserat byggföretag från Stockholm som specialiserat oss på alla vanligt förekommande renoveringar, ombyggnation & tillbyggnationer. Vår kundgrupp är väldigt bred och vi har samarbetet med bostadsrättsföreningar så väl som företagskunder, villaägare och privatpersoner.

  Kontakta oss för nästa renovering- & byggnationsprojekt!

  Är du osäker på om vi kan bistå med den hjälp som du behöver rekommenderar vi att du slår oss en signal. Vi har utbildning så väl som licenser och certifikat som krävs för att kunna hantera alla olika typer av arbetsmoment som kan tillkomma i samband med en renovering. Du kan anlita oss för bara delar av ditt projekt, t.ex. om du vill utföra mycket på egen hand, men du kan också be oss om hjälp från början till slut.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 965
   Mail: offert@stockholm-renovering.nu

   Våra Målgrupper Vi hjälper både större och mindre uppdragsgivare så som privatkunder, fastighetsägare och BRF:er

   Privatperson

   Renovering i Stockholm har flera års erfarenhet inom snickeriarbeten till privatpersoner. Våra snickare hjälper er även gärna med frågor kring bygglov och ROT-avdrag.

   Fastighetsägare

   Vi hjälper huvudsakligen fastighetsägare i Stockholmsregionen. Vi har under åren utvecklat kunskap och erfarenhet som skapar lyckade resultat.

   Bostadsrättförening

   Renovering i Stockholm hjälper gärna bostadsrättsföreningar till exempel med renovering av trapphus, innergårdar & tvättstugor. Våra erfarna projektledare svarar gärna på alla era frågor om fastigheter.

   Företag

   Vi har under åren hjälpt många företag med renoveringar av olika typer av fastigheter. Är ni ett företag som letar efter en ny samarbetspartner så tveka inte att kontakta oss.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att totalrenovera våran lägenhet i Sollentuna. Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering. Vi rekommenderar dem starkt!

   Johan S, Sollentuna

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att bygga om vårat badrum i Vasastan. Väldigt kunniga och alltid med ett trevligt bemötande. Vi rekommenderar dem för badrumsrenoveringar. Toppenarbete, bra kvalitet och bra pris!

   Olof S, Vasastan

   Renovering i Stockholm anlitades för att bygga om våran villa i Danderyd. De renoverade köket, badrummet, målade väggar & slipade golvet.  Vi skulle definitivt anlita dem igen för framtida renoveringar. Rekommenderas!

   Elin P, Danderyd

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera köket?

   Kostnaden för att renovera köket kan variera på grund av flera faktorer. Hur dyrt det blir beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Renovering i Stockholm.

   Vad ingår i en badrumsrenovering?

   Beroende på ni behöver så kan vi erbjuda totalentreprenad för hela badrum. Detta innebär att vi planerar hela er badrumsrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt offert-förslag och ser över fastigheten.

   Kan jag söka ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar om du är privatperson och om du äger byggnaden. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. Med ROT-avdraget kan arbetskostnaden sänkas med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Behöver man bygglov för att renovera?

   Det beror på vilket arbete som ska göras i lägenheten eller villan. Överlag behövs bygglov bara om fastigheten kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Känner du dig osäker så kontakta oss.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 965
    Mail: offert@stockholm-renovering.nu

    Offert? Klicka här