Renovera Tvättstuga i Stockholm

Vi hjälper privatpersoner, villaägare, företag & BRF:er med tillbyggnationer, renoveringar & ombyggnationer av Tvättstugor & Våtrum i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga eller renovera om Tvättstugan!
Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Tvättstugerenovering

Certifierade för arbeten i våtrum & tvättstugor

Renovera Badrummet

Badrumsrenoveringar anpassade enligt dina önskemål

Kakelsättning

Klinker & kakelsättning till i tvättstugor, badrum, kök & våtrum

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att renovera om Tvättstugan? Allt inom Tvättstugerenovering i Stockholm

  Renovering av tvättstugan i Stockholm

  Att ha en fräsch och välfungerande tvättstuga är viktigt! Våra skickliga och professionella hantverkare finns här för att hjälpa dig med hela eller delar av renoveringsprojektet och kan även bistå med rådgivning och vägledning. Till oss vänder sig företag, privatpersoner och fastighetsbolag som vill ha hjälp med en förbättrad och moderniserad tvättstuga.

  Alltid nöjd kund garanti vid byggrenovering

  Du som kund ska känna dig säker på att du har gjort ett bra väl när du väljer att anlita oss och därefter erbjuder vi alltid en nöjd kund garanti. Det betyder att vi inte slutar att arbeta till dess att du är helt nöjd med din renovering av badrum. Det spelar ingen roll om det är en större eller mindre del av arbetet som inte känns bra. Vi säkerställer att alla våra kunder är 100 % nöjda innan vi går från platsen och innan någon fakturering.

  Helhetslösningar för alla behov

  Vill du anlita snickare med mångårig erfarenhet av branschen när du ska renovera tvättstuga? Då har du kommit rätt. Vi har helhetslösningar som skräddarsys efter just dina behov och kan hjälpa till med alla olika delar av renoveringen. Vill du ha hjälp med installation av vitvaror så säkerställer vi att detta utförs med precision och expertis. Vill du istället ha hjälp med plattsättning, golvvärme eller kakling så utför vi även detta med bravur.

  Kostnadsfri offert vid ombyggnad av tvättstugan

  Oavsett om du ska göra en större förändring i tvättstugan eller en mindre kan det naturligtvis vara skönt att veta hur mycket arbetet kommer att kosta. Vi erbjuder dig helt kostnadsfria offerter när du är intresserad av att anlita oss för en renovering av din tvättstuga. Ju mer detaljerad du kan vara om de tjänster och arbetsmoment som du vill ha hjälp med, desto lättare är det för oss att sätta ett korrekt pris. Våra offerter är helt gratis och du binder dig inte heller till någonting.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 965
   Mail: offert@stockholm-renovering.nu

   Service över hela Stor-Stockholm

   Oavsett om du anlitar oss för totalentreprenad eller mindre arbeten inom snickeri är det viktigt för oss att kunna vara nära till hands. Det underlättar inte bara för dig som kund, utan gör det även enklare för våra hantverkare att utföra renoveringsarbetet korrekt och med rätt medel. I dagsläget åtar vi oss uppdrag inom hela Stor-Stockholm. Vi har hjälpt kunder på Östermalm likväl som kunder i Skärholmen, Södertälje, Huddinge och mycket mer.

   Möjlighet att nyttja ROT-avdrag

   Som privatperson har du möjlighet att nyttja ROT-avdraget i samband med din renovering av tvättstuga. Avdraget gäller endast för privatpersoner där renoveringen sker i en bostad som man står som ägare på. ROT-avdraget ger dig en reducering på 30 % på arbetskostnaden och har gjort det möjligt för fler personer att få professionell hjälp vid renovering.

   Snabbare väg till ROT och bygglov

   Vi hjälper dig med hela ansökan om ROT och det enda vi är i behov av är ditt personnummer. Är du osäker på om du har ROT-avdrag kvar att nyttja kan du kontakta Skatteverket innan. Vår totalentreprenad gör att vi även kan hjälpa dig att ansöka om bygglov om det skulle krävas.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att totalrenovera våran lägenhet i Sollentuna. Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering. Vi rekommenderar dem starkt!

   Johan S, Sollentuna

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att bygga om vårat badrum i Vasastan. Väldigt kunniga och alltid med ett trevligt bemötande. Vi rekommenderar dem för badrumsrenoveringar. Toppenarbete, bra kvalitet och bra pris!

   Olof S, Vasastan

   Renovering i Stockholm anlitades för att bygga om våran villa i Danderyd. De renoverade köket, badrummet, målade väggar & slipade golvet.  Vi skulle definitivt anlita dem igen för framtida renoveringar. Rekommenderas!

   Elin P, Danderyd

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera köket?

   Kostnaden för att renovera köket kan variera på grund av flera faktorer. Hur dyrt det blir beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Renovering i Stockholm.

   Vad ingår i en badrumsrenovering?

   Beroende på ni behöver så kan vi erbjuda totalentreprenad för hela badrum. Detta innebär att vi planerar hela er badrumsrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt offert-förslag och ser över fastigheten.

   Kan jag söka ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar om du är privatperson och om du äger byggnaden. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. Med ROT-avdraget kan arbetskostnaden sänkas med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Behöver man bygglov för att renovera?

   Det beror på vilket arbete som ska göras i lägenheten eller villan. Överlag behövs bygglov bara om fastigheten kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Känner du dig osäker så kontakta oss.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 965
    Mail: offert@stockholm-renovering.nu

    Offert? Klicka här