Renovera Garage i Stockholm

Om du vill genomföra en garagerenovering i området kring Stockholm har du kommit helt rätt. Vi säkerställer att du får ett praktiskt och hållbart garage som uppfyller alla dina behov.

Garagerenovering BRF

– Skapa trivsamma gemensamma & allmänna utrymmen genom en Garagerenovering!

Renovera Parkeringshus

– Vi genomför renoveringar av alla typer av garage och parkeringshus. 

Renovera Gemensamhetsytor

– Du får hjälp av en certifierad och behörig firma som alltid sätter kunden i första hand.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovering av Innergårdar, Allmänna- & Gemensamhetsytor i Stockholm Vi skapar de utomhusmiljöer ni behöver för att trivas! Kontakta oss för en fri offert.

  Du får alltid ett bra pris

  Oavsett storleken på projektet kan du alltid räkna med att få ett konkurrenskraftigt pris. På vår kundlista har vi allt från bostadsrättsföreningar till enskilda fastighetsägare. Vi är oerhört lyhörda för dina önskemål och ser till att du får det garage eller parkeringshus du önskar. Några av de tjänster vi erbjuder är:

  • Målning
  • Betongrenovering
  • Vattenbilning

  Därför ska du renovera ditt garage

  Många tänker inte på att garaget behöver renoveras men faktum är att det är ett av de utrymmen som slits mest. Vatten är alltid ett stort problem för parkeringshus och garage. Vi börjar därför med att se över garaget för att bilda oss en uppfattning om det nuvarande skicket. Sedan tar vi det vidare därifrån.

  Kontakta oss för en första offert

  Är du intresserad av att renovera ditt garage kan du alltid kontakta oss för en första offert. Vi ger dig sedan ett skräddarsytt kostnadsförslag att ta hänsyn till i lugn och ro.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 965
   Mail: offert@stockholm-renovering.nu

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att totalrenovera våran lägenhet i Sollentuna. Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering. Vi rekommenderar dem starkt!

   Johan S, Sollentuna

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att bygga om vårat badrum i Vasastan. Väldigt kunniga och alltid med ett trevligt bemötande. Vi rekommenderar dem för badrumsrenoveringar. Toppenarbete, bra kvalitet och bra pris!

   Olof S, Vasastan

   Renovering i Stockholm anlitades för att bygga om våran villa i Danderyd. De renoverade köket, badrummet, målade väggar & slipade golvet.  Vi skulle definitivt anlita dem igen för framtida renoveringar. Rekommenderas!

   Elin P, Danderyd

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera köket?

   Kostnaden för att renovera köket kan variera på grund av flera faktorer. Hur dyrt det blir beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Renovering i Stockholm.

   Vad ingår i en badrumsrenovering?

   Beroende på ni behöver så kan vi erbjuda totalentreprenad för hela badrum. Detta innebär att vi planerar hela er badrumsrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt offert-förslag och ser över fastigheten.

   Kan jag söka ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar om du är privatperson och om du äger byggnaden. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. Med ROT-avdraget kan arbetskostnaden sänkas med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Behöver man bygglov för att renovera?

   Det beror på vilket arbete som ska göras i lägenheten eller villan. Överlag behövs bygglov bara om fastigheten kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Känner du dig osäker så kontakta oss.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 965
    Mail: offert@stockholm-renovering.nu

    Offert? Klicka här