Renovera Balkong i Stockholm

När du väljer att utföra en balkongrenovering får du en balkong som är både trevligare och tryggare att använda än den var förut. Vi är en byggfirma med stor erfarenhet av just balkonger, och vi arbetar i hela Stor-Stockholm. Vi anlitas gärna av kunder i till exempel Rinkeby, Kista eller Tensta, i Täby eller Sollentuna. Kontakta oss idag! Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Balkongrenovering

– Genom att renovera er balkong kan ni få en ökad säkerhet! Hör av dig för info!

Inglasad Balkong

– Våra snickare glasar in balkonger & altaner. Skapa ett användarvänligt uterum.

Alla Fastighetstyper

– Vi har lång erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar, villor & andra byggnader.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Renovera fransk balkong, kronbalkong eller kungsbalkong i Stockholm? Vi har den kunskap som behövs för renoveringen! Av oss kan du alltid få en offert – helt gratis.

Vad behöver din balkong?

Vår byggfirma är bra på att se vad din balkong har för behov, och vi kan utföra alla sorters underhåll av balkonger. Det gäller även för indragen balkong/loggia, spansk balkong och takterrass, om det är det du behöver hjälp med. En renovering kan ha fokus både på säkerhet och utseende. Det är inte bara viktigt att balkongen ska vara trygg att använda, den ska också vara trevlig att vara på.

Fördelar med att använda dig av hantverkare som är certifierade

Väljer du att anlita oss väljer du också att få certifierade hantverkare som utför arbetet. Det innebär att du kan lita på att arbetet utförs enligt den standard som finns i branschen. Du får ett bättre slutresultat eftersom vi är måna om alla detaljer. När arbetet avslutats får du ett kvalitetsdokument och dessutom får du en garanti på arbetet. Är du privatperson kan du få ROT-avdrag på arbetskostnaden, med upp till 50 000 kronor per år.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 965
Mail: offert@stockholm-renovering.nu

Vi tar hand om projektet, från planering till färdigt resultat

Tycker du inte att det är så roligt att stå för planering, projektledning och samordning? Inga problem, du kan lämna över det till oss! Med totalentreprenad står vi för hela projektet och utför det utifrån dina önskemål på resultat, budget, tidsplanering och liknande. Du behöver inte lägga tid på att hitta olika hantverkare och samordna de olika arbetsinsatserna. Vi använder oss av vårt kontaktnät och ser till att arbetet fungerar som det ska.

Behövs bygglov?

För renoveringar och underhåll behövs normalt inte bygglov eftersom inga större ändringar görs. Om du i samband med renoveringen vill bygga om och till exempel skapa en större balkong, takterrass eller uteplats kan bygglov bli aktuellt. Behöver du hjälp med bygglovsansökan kan du vända dig till oss – vi har vanan och tar gärna även hand om det pappersarbete som kommer med olika byggprojekt.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade Renovering i Stockholm för att totalrenovera våran lägenhet i Sollentuna. Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering. Vi rekommenderar dem starkt!

Johan S, Sollentuna

Vi anlitade Renovering i Stockholm för att bygga om vårat badrum i Vasastan. Väldigt kunniga och alltid med ett trevligt bemötande. Vi rekommenderar dem för badrumsrenoveringar. Toppenarbete, bra kvalitet och bra pris!

Olof S, Vasastan

Renovering i Stockholm anlitades för att bygga om våran villa i Danderyd. De renoverade köket, badrummet, målade väggar & slipade golvet.  Vi skulle definitivt anlita dem igen för framtida renoveringar. Rekommenderas!

Elin P, Danderyd

Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

Hur mycket kostar det att renovera huset?

Kostnaden för att renovera huset kan variera på grund av flera faktorer. Hur dyrt det blir beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Renovering i Stockholm.

Kan vi söka ROT-avdrag för husrenovering?

ROT-avdraget gäller för renoveringar om du är privatperson och om du äger byggnaden. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. Med ROT-avdraget kan arbetskostnaden sänkas med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

Vad innebär totalentreprenad?

En totalentreprenad är när ett företag tar ansvar för hela byggprojektet. Detta innebär att vi ansvarar för alla hantverkare och planerar hela er renovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning.

Behöver vi söka bygglov för renovering?

Det beror på vilket arbete som ska göras i lägenheten eller villan. Överlag behövs bygglov bara om fastigheten kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Känner du dig osäker så kontakta oss.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 965
Mail: offert@stockholm-renovering.nu