Renovera Badrum i Stockholm

Vi hjälper privatpersoner, villaägare, företag & BRF:er med tillbyggnationer, renoveringar & ombyggnationer av badrum i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga eller renovera om badrummet!
Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Badrumsrenovering

Badrumsrenoveringar anpassade enligt dina önskemål

Renovera Tvättstuga

Certifierade för arbeten i våtrum & tvättstugor

Kakelsättning

Klinker & kakelsättning till i badrum

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Dags att renovera om badrummet? Allt inom badrumsrenovering i Stockholm

Anlita hantverkare för badrumsrenovering

Dags att renovera badrummet? Vi är hantverkare certifierade för arbete i våtrum som arbetar i hela Stor-Stockholm. Oberoende av om du vill renovera ett badrum i en lägenhet på Södermalm eller bygga badrum i en villa i Nacka så är vi ditt självklara val. Med utgångspunkt i dina önskemål tar vi oss an totalentreprenad som innefattar allt från flyttspackling till installation av dusch och handfat. Allt utförs enligt gällande regelverk inom branschen.

När du anlitar oss får du:

  • Certifierad utförare med stor erfarenhet av våtrum. Vi lämnar garanti på vårt arbete.
  • Badrum enligt dina önskemål. Vi arbetar inte med standardlösningar utan utgår från hur du vill ha det.
  • Totalentreprenad. Vi erbjuder helhetslösningar där du har kontakt med en och samma projektledare under hela byggtiden.

Byggföretag med lång erfarenhet av badrumsrenoveringar

Ett genomtänkt badrum kan vara en oas i vardagen. Här kan du sjunka ner och ta ett varmt bad och koppla av från stress och bekymmer. Samtidigt ska badrummet vara praktiskt och fungera för snabba morgonduschar innan jobbet. Vi hjälper gärna till redan på planeringsstadiet och kan ge tips och råd med utgångspunkt i vår mångåriga erfarenhet.

Kontakta oss för en fri offert vid nästa badrumsprojekt!

Oberoende av om du vill renovera en liten toalett eller bygga ett helt nytt badrum så finns vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för en fri offert redan idag!

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 965
Mail: offert@stockholm-renovering.nu

Vi hjälper dig hitta rätt material till badrummet

Idag finns det många olika typer av kakel och klinkers att välja mellan när du ska bygga badrum. Så länge materialet är anpassat för våtrum så är det egentligen bara fantasin som sätter gränser. Marmor, natursten och keramiska plattor är några exempel på hållbara och exklusiva material som vi arbetar med vid badrumsrenoveringar. Prata gärna med oss om materialet, vi ger gärna tips på material och guidar dig genom utbudet på marknaden.

Certifierad totalentreprenör för badrum som håller länge

Lika viktigt som materialet är grundarbetet och utförandet. Badrummet är ett våtrum som kräver expertis, annars finns risken för kostsamma fukt- och vattenskador. Vi erbjuder bland annat golvavjämning, plattsättning och kakelsättning för badrum, wc, tvättstuga, omklädningsrum och andra våtutrymmen. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att arbetet kommer att utföras på ett korrekt sätt och enligt branschens alla regler – oberoende av materialval.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade Renovering i Stockholm för att totalrenovera våran lägenhet i Sollentuna. Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering. Vi rekommenderar dem starkt!

Johan S, Sollentuna

Vi anlitade Renovering i Stockholm för att bygga om vårat badrum i Vasastan. Väldigt kunniga och alltid med ett trevligt bemötande. Vi rekommenderar dem för badrumsrenoveringar. Toppenarbete, bra kvalitet och bra pris!

Olof S, Vasastan

Renovering i Stockholm anlitades för att bygga om våran villa i Danderyd. De renoverade köket, badrummet, målade väggar & slipade golvet.  Vi skulle definitivt anlita dem igen för framtida renoveringar. Rekommenderas!

Elin P, Danderyd

Vad kostar det att bygga badrum?

Det enkla svaret är att det beror på. Kostnaden varierar bland annat beroende på storlek, materialval och hur du vill att badrummet ska utformas. Det spelar också till om du anlitar oss som totalentreprenör eller för delar av uppdraget. Därför tar gärna fram en skräddarsydd offert som utgår från dina specifika behov. Våra offerter är alltid kostnadsfria.

Byggfirma som bygger badrum i hela Stockholm

Vi har hela Stockholms län som arbetsfält så oberoende av om du ska bygga en tvättstuga i Saltsjö-Boo eller drömmer om ett spa på Kungsholmen så finns vi här för att hjälpa dig. Tveka inte att höra av dig så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 965
Mail: offert@stockholm-renovering.nu