Renovera Takterrass i Stockholm

Börjar det bli dags att renovera takterrassen? Vi är en byggfirma som har lång erfarenhet av alla sorters renoveringar för balkonger, takterrasser och takaltaner. Vi arbetar i hela Stor-Stockholm och kan komma till dig oavsett om du finns i Bromma eller på Östermalm, i Farsta, Skarpnäck eller på Värmdö. Kontakta oss idag! Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Renovera Takterrass

– Genom att renovera er takterrass kan ni få en ny och fräsch känsla i fastigheten!

Bygga Solterrass

– Våra snickare bygger solterrasser som är anpassade efter din fastighet & bostad!

Bygga Uteplats på Taket

– Vi har lång erfarenhet av att bygga uteplatser & skapa nya takytor.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Professionell Renovering av Takterrasser i Stockholm Få det resultat du önskar utan onödiga kostnader.

  Vill du bygga en takterrass till vindlägenheten?

  Vår byggfirma är specialiserad på att bygga och renovera takterrasser på alla sorters hus. Det spelar ingen roll om du har en villa, ett tvåplanshus eller en större fastighet. Vi utför större och mindre arbeten och kan till exempel arbeta med tätskikt på alla slags fastigheter, även tätskikt på betong. Vi kan installera eller byta ut altanräcke, smidesräcke eller ta hand om annat som behöver åtgärdas.

  Takterrasser på alla sorters tak

  Vi kan bygga takterrass på papptak eller bygga takterrass på garage. Det är möjligt att bygga takterrass på en bostadsrätt för att vindsvåningen ska få det lilla extra, och vill bostadsrättsföreningen utnyttja oanvänd takyta är en takterrass ett perfekt val. Med en terrass på taket kan din BRF få ett högre fastighetsvärde, och med ett högre marknadsvärde blir bostäderna mer attraktiva.

  Vad drömmer du om?

  Förutom olika sorters takterrasser kan vi utföra andra byggjobb och till exempel bygga soldäck av trätrall eller fixa andra sorters uteplatser. Hur ser din dröm ut? Vi kan hjälpa dig att skapa den, allt utifrån vad du har för idéer, vilka önskemål på material och kvalitet du har, och självfallet utgår vi från den budget och den tidsplanering som är aktuell för dig.

  Gäller ROT-avdraget?

  ROT-avdraget gäller för privatpersoner och för arbeten i fastigheter som de äger och bor i. För bostadsrättsföreningar kan ROT-avdrag vara aktuellt på arbeten i själva bostäderna, men inte när det är föreningen som står för kostnaderna. Företag kan tyvärr inte göra ROT-avdrag.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 965
   Mail: offert@stockholm-renovering.nu

   Låt oss ta hand om projektledningen

   Anlitar du oss kan du välja totalentreprenad. Vi kan då stå för hela processen från planering och samordning av alla yrkesgrupper, till färdigställande. Vi har ett brett kontaktnät och har genom det tillgång till skickliga hantverkare av alla olika slag. Vi kan anlita dem som behövs för just ditt projekt, till exempel arkitekter, konstruktörer, kvalitetsansvariga, besiktningsmän, snickare, takläggare med flera.

   Fri offert inom 48h

   Kontakta oss så får du en gratis offert!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att totalrenovera våran lägenhet i Sollentuna. Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering. Vi rekommenderar dem starkt!

   Johan S, Sollentuna

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att bygga om vårat badrum i Vasastan. Väldigt kunniga och alltid med ett trevligt bemötande. Vi rekommenderar dem för badrumsrenoveringar. Toppenarbete, bra kvalitet och bra pris!

   Olof S, Vasastan

   Renovering i Stockholm anlitades för att bygga om våran villa i Danderyd. De renoverade köket, badrummet, målade väggar & slipade golvet.  Vi skulle definitivt anlita dem igen för framtida renoveringar. Rekommenderas!

   Elin P, Danderyd

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera köket?

   Kostnaden för att renovera köket kan variera på grund av flera faktorer. Hur dyrt det blir beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Renovering i Stockholm.

   Vad ingår i en badrumsrenovering?

   Beroende på ni behöver så kan vi erbjuda totalentreprenad för hela badrum. Detta innebär att vi planerar hela er badrumsrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt offert-förslag och ser över fastigheten.

   Kan jag söka ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar om du är privatperson och om du äger byggnaden. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. Med ROT-avdraget kan arbetskostnaden sänkas med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Behöver man bygglov för att renovera?

   Det beror på vilket arbete som ska göras i lägenheten eller villan. Överlag behövs bygglov bara om fastigheten kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Känner du dig osäker så kontakta oss.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 965
    Mail: offert@stockholm-renovering.nu

    Offert? Klicka här