Renovera Innergård i Stockholm

Behöver din innergård ses över och rustas upp? Vänd dig till oss – vi utför alla sorters arbeten med innergårdar och erbjuder totalentreprenad! Vi arbetar i hela Stockholmsområdet och kommer gärna till dig om du till exempel finns i Kista, Tyresö, Åkersberga, Hässelby, Älvsjö, Nacka eller Vendelsö. Kontakta oss idag! Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Innergårdsrenovering

– Skapa trivsamma gemensamma & allmänna utrymmen genom en innergårdsrenovering!

Renovera Gårdsbjälklag

– För en stabilitet som håller över tid. Låt oss renovera er gårdsbjälklag idag!

Renovera Gemensamhetsytor

– Planteringar, trädäck & plattläggning – vi utför det du önskar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovering av Innergårdar, Allmänna- & Gemensamhetsytor i Stockholm Vi skapar de utomhusmiljöer ni behöver för att trivas! Kontakta oss för en fri offert.

  Innergårdsrenovering – vad innebär det?

  En innergårdsrenovering kan innebära olika saker. Precis som för ett hus är det viktigt att en gård har en bra och stabil grund. Därför kan det vara viktigt att förebygga fuktskador, eller åtgärda om de uppstått till exempel i gårdsbjälklaget. Dränering kan behöva utföras och rörläggning och grundisolering kan behöva ses över. På det sättet skapas den grund som gården behöver för att ha en chans att fungera.

  En fungerande helhet – vi hjälper till med planeringen

  Förutom att det ska vara inslag som de boende uppskattar är det viktigt att de fungerar tillsammans som en helhet. Vi hjälper gärna till vid planeringen, som självfallet utgår från dina idéer.

  Erfarenhet av att renovera gårdsbjälklag

  Ett gårdsbjälklag är en del av den bärande konstruktionen, men istället för att finnas i fastigheten finns den i gårdsutrymmena på innergårdar. Den här typen av bjälklag kan ligga till exempel över en underjordisk parkering och kan ge den stadga som gården behöver. Liksom allt annat kan ett gårdsbjälklag drabbas av skador, slitage eller fukt, och anlitar du oss får du kunniga och erfarna hantverkare som kan ta hand om just den här sortens bjälklag.

  Gräsmattor, planteringar och trädäck – för en trevlig gård

  För att innergården ska vara trivsam att vistas på och uppmuntra till gemensamt användande, behöver även andra arbeten göras. Där handlar det om vad du önskar för resultat efter att vår renovering av innergården är färdig. Är gräsmattor det önskade? Asfaltering? Planteringar, plattläggningar eller trädäck?

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 965
   Mail: offert@stockholm-renovering.nu

   Projektledning och samordning – du behöver inte oroa dig

   Drar du dig för att påbörja en renovering eftersom det känns så omständligt? Väljer du att anlita oss för totalentreprenad behöver du inte oroa dig för sånt som samordning eller projektledning. Beskriv din idé, din budget och vilken tidsplan du har, så tar vi hand om resten. Vi har ett stort kontaktnät med bland annat olika hantverkare, arkitekter, konstruktörer, materialtillverkare, kvalitets- och kontrollansvariga och besiktningsmän.

   Offert utan kostnad

   Kontakta oss för en fri offert.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att totalrenovera våran lägenhet i Sollentuna. Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering. Vi rekommenderar dem starkt!

   Johan S, Sollentuna

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att bygga om vårat badrum i Vasastan. Väldigt kunniga och alltid med ett trevligt bemötande. Vi rekommenderar dem för badrumsrenoveringar. Toppenarbete, bra kvalitet och bra pris!

   Olof S, Vasastan

   Renovering i Stockholm anlitades för att bygga om våran villa i Danderyd. De renoverade köket, badrummet, målade väggar & slipade golvet.  Vi skulle definitivt anlita dem igen för framtida renoveringar. Rekommenderas!

   Elin P, Danderyd

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera köket?

   Kostnaden för att renovera köket kan variera på grund av flera faktorer. Hur dyrt det blir beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Renovering i Stockholm.

   Vad ingår i en badrumsrenovering?

   Beroende på ni behöver så kan vi erbjuda totalentreprenad för hela badrum. Detta innebär att vi planerar hela er badrumsrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt offert-förslag och ser över fastigheten.

   Kan jag söka ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar om du är privatperson och om du äger byggnaden. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. Med ROT-avdraget kan arbetskostnaden sänkas med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Behöver man bygglov för att renovera?

   Det beror på vilket arbete som ska göras i lägenheten eller villan. Överlag behövs bygglov bara om fastigheten kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Känner du dig osäker så kontakta oss.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 965
    Mail: offert@stockholm-renovering.nu

    Offert? Klicka här