Köksrenoveringar i Stockholm

Vi hjälper privatpersoner, villaägare, företag & BRF:er med tillbyggnationer, renoveringar & ombyggnationer av kök i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga eller måla om köket!
Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Renovera Köket

Vi utför totalrenovering av kök

Måla om Köket

Komplett köksmålning eller enstaka köksluckor

Köksmontering

Vi packar upp och monterar ert kök åt er

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 24 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera Köket i Stockholm? Professionella byggare som utför köksrenoveringar

  Byggfirma som monterar ditt drömkök i Stockholm

  Köket är för många hemmets viktigaste plats. Här dricker vi vårt kaffe på morgnarna och samlas runt bordet för middag med familj och vänner på kvällen. Ett kök behöver vara både funktionellt och sätta tonen för stilen i hemmet. Om du funderar på ett nytt kök i Stockholm är nästa steg att kontakta oss. Vi är erfarna hantverkare som gärna hjälper till med köksbyte i hela Stor-Stockholm.

  Det finns många fördelar med att anlita certifierade hantverkare:

  • Arbetet utförs korrekt och enligt branschens standarder. Efter leverans utfärdas kvalitetsdokument och vi ger dessutom garanti på vårt arbete.
  • Slutfinishen blir bättre. Det är skillnad på kök och kök. Vi lägger mycket tid på de sista detaljerna som ger ett elegant och hållbart slutresultat.
  • Du kan få ROT-avdrag på upp till 50 000 kronor på arbetskostnaden när du som privatperson anlitar professionella hantverkare.

  Anlita hantverkare med lång erfarenhet

  Vi utför bland annat totalrenoveringar av kök där vi har ett helhetsuppdrag eller mindre deluppdrag som att montera köksluckor. Eftersom vi har jobbat med köksmontering i många år har vi ett stort kontaktnät och anlitar alltid ytterligare expertis vid behov. Materialen och varorna vi arbetar med kommer från välkända och etablerade leverantörer som lever upp till våra högt ställda kvalitetskrav.

  Komplett totalentreprenör vid köksrenoveringar

  Vid ett helhetsuppdrag är vi med dig från första idé till sista penseldrag. Vi värnar om att våra kunder ska känna sig trygga. Det här innebär bland annat att du som kund har samma projektledare från början till slut och att vi alltid är tydliga med att kommunicera våra tidplaner. Vi är stolta över att vårt kundfokus och professionella hantverk har gett oss goda referenser från över 100-tals lyckade kundprojekt. Kontakta oss gärna för referenser eller titta på hemsidan för att få inspiration från tidigare projekt.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 965
   Mail: offert@stockholm-renovering.nu

   Professionella byggare som installerar ditt nya kök

   Anlita alltid professionella hantverkare för köksinstallation för att få ett bra slutresultat. VVS- och elinstallationer i kök behöver alltid utföras av certifierade företag eftersom det annars finns risk för kostsamma skador. När du anlitar oss får du inte bara ett nytt kök helt enligt dina önskemål – du får garanterat korrekt utförda installationer.

   Att renovera köket är en bra investering

   Det finns många fördelar med att renovera köket:

   • Kök är personliga. Du tillbringar mycket tid i ditt kök och det ska fungera i alla lägen. Kökets utseende sätter dessutom tonen för hemmet och inredningen behöver matcha din stil.
   • Nya vitvaror drar mindre el och är mer energieffektiva. När du gör en ny köksinstallation finns möjlighet att göra mer klimatsmarta val.
   • Höj värdet inför försäljning. Ett modernt kök kan höja värdet på en lägenhet eller ett hus avsevärt. Ett köksbyte inför försäljning kan vara en god affär.
    Professionella byggare som installerar ditt nya kök.

   Köksmontering i Stor-Stockholm

   Vi jobbar med köksmontering över hela Stor-Stockholm, från Åkersberga i norr till Nynäshamn i söder. Våra kunder är både privatpersoner och företag och vi sätter kök i både lägenheter och villor.

   Kontakta oss för gratis offert

   Kontakta oss gärna för att få en gratis offert. Oberoende av om du vill anlita oss för att ta hand om hela renoveringen eller bara vill montera köksluckor se ser vi fram emot att höra från dig.

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera köket?

   Kostnaden för att renovera köket kan variera på grund av flera faktorer. Hur dyrt det blir beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Renovering i Stockholm.

   Vad ingår i en badrumsrenovering?

   Beroende på ni behöver så kan vi erbjuda totalentreprenad för hela badrum. Detta innebär att vi planerar hela er badrumsrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt offert-förslag och ser över fastigheten.

   Kan jag söka ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar om du är privatperson och om du äger byggnaden. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. Med ROT-avdraget kan arbetskostnaden sänkas med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Behöver man bygglov för att renovera?

   Det beror på vilket arbete som ska göras i lägenheten eller villan. Överlag behövs bygglov bara om fastigheten kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Känner du dig osäker så kontakta oss.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att totalrenovera våran lägenhet i Sollentuna. Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering. Vi rekommenderar dem starkt!

   Johan S, Sollentuna

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att bygga om vårat badrum i Vasastan. Väldigt kunniga och alltid med ett trevligt bemötande. Vi rekommenderar dem för badrumsrenoveringar. Toppenarbete, bra kvalitet och bra pris!

   Olof S, Vasastan

   Renovering i Stockholm anlitades för att bygga om våran villa i Danderyd. De renoverade köket, badrummet, målade väggar & slipade golvet.  Vi skulle definitivt anlita dem igen för framtida renoveringar. Rekommenderas!

   Elin P, Danderyd

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 965
    Mail: offert@stockholm-renovering.nu

    Offert? Klicka här