Kontakta Byggföretag i Stockholm

Vi är en byggfirma som utför alla slags tillbyggnationer, renoveringar & ombyggnationar i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med en hus, lägenhet, källare, kök- eller badrumsrenovering! Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Badrum- & köksrenoveringar

Helhetslösningar för renoveringar av badrum & kök

Renovera Lägenhet

Totalentreprenad för ombyggnad & renoveringar

Renovera Hus

Totalrenoveringar av villor interiört & exteriört

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Går du i renoveringstankar?

  Inför en renovering, tillbyggnation eller ombyggnation är det många olika moment som man ska gå igenom. Visst finns det möjlighet att för den händige klara av en hel del på egen hand, men vill man säkerställa att arbetet är fackmannamässigt utfört och kommer hålla länge är det ett seriöst byggföretag som du ska använda dig av.

  Vi arbetar med projektledning mellan olika typer av yrkesgrupper så som målare, golvläggare, snickare, vvs-montörer, elektriker, plattsättare och mycket mer.

  Allt inom renovering i Stockholm Vi renoverar bl.a. badrum, kök, lägenheter & villor

  Byggentreprenör som hjälper dig hela vägen

  Är du på jakt efter ett komplett byggföretag i Stockholm så har du alltså kommit rätt. Vi är en totalentreprenör som utför allt inom renovering och bygg, vilket betyder att vi kan hjälpa dig med allt från planering av renoveringen och hela vägen fram till slutresultatet. Vår kundgrupp är väldigt bred och vi har samarbetet med bostadsrättsföreningar så väl som företagskunder, villaägare och privatpersoner.

  Vi kommer gärna förbi och ser över fastigheten. Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag redan idag!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 965
   Mail: offert@stockholm-renovering.nu

   Anlita en professionell hantverkare för ditt nästa renoveringsprojekt!

   Totalentreprenörer ger kunden en mycket större trygghet, även om det skulle vara så att man inte vill ha hjälp med hela projektet. Det kan kännas skönt att veta att företaget man har valt att vända sig till kan kontaktas vid ytterligare frågor eller om man känner att man behöver hjälp med ytterligare moment.

   Känn dig trygg under hela byggprocessen

   Att ha kontakt med flera olika byggföretag är sällan kul. Det är tillräckligt mycket som du behöver ha koll på i samband med en renovering och genom att ha en kontaktperson får du en större trygghet.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att totalrenovera våran lägenhet i Sollentuna. Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering. Vi rekommenderar dem starkt!

   Johan S, Sollentuna

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att bygga om vårat badrum i Vasastan. Väldigt kunniga och alltid med ett trevligt bemötande. Vi rekommenderar dem för badrumsrenoveringar. Toppenarbete, bra kvalitet och bra pris!

   Olof S, Vasastan

   Renovering i Stockholm anlitades för att bygga om våran villa i Danderyd. De renoverade köket, badrummet, målade väggar & slipade golvet.  Vi skulle definitivt anlita dem igen för framtida renoveringar. Rekommenderas!

   Elin P, Danderyd

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera köket?

   Kostnaden för att renovera köket kan variera på grund av flera faktorer. Hur dyrt det blir beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Renovering i Stockholm.

   Vad ingår i en badrumsrenovering?

   Beroende på ni behöver så kan vi erbjuda totalentreprenad för hela badrum. Detta innebär att vi planerar hela er badrumsrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt offert-förslag och ser över fastigheten.

   Kan jag söka ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar om du är privatperson och om du äger byggnaden. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. Med ROT-avdraget kan arbetskostnaden sänkas med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Behöver man bygglov för att renovera?

   Det beror på vilket arbete som ska göras i lägenheten eller villan. Överlag behövs bygglov bara om fastigheten kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Känner du dig osäker så kontakta oss.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 965
    Mail: offert@stockholm-renovering.nu

    Offert? Klicka här