Renovera Källare i Stockholm

Vi är ett byggföretag som utför allt inom renovering & ombyggnation av källare åt privatpersoner, fastighetsägare, BRF:er & Villaägare i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att renovera källaren! Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Källarrenovering

Helhetslösningar inom källarrenoveringar

Renovera Jordkällare

Vi tar också hand om allt markarbete, exempelvis dränering

Bostadskonvertering av Källare

Vi bygger om källare till moderna bostadsytor

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Källarrenovering Vi arbetar i hela Stor-Stockholm

  Renovera källaren för att få mer plats

  Har familjen växt sig större? Behöver du mer plats för hobbys eller gäster? Drömmer du om ett spa med bastu och lounge? Det är inte alltid nödvändigt att flytta för att få större yta. Källaren är för många ett outnyttjat utrymme i bostaden och genom att renovera källaren skapas enkelt helt nya användbara rum i hemmet. Men för att få ett bra resultat gäller det att anlita professionella hantverkare som vet vad de gör. Vi är ett byggföretag med många års erfarenhet av källarrenoveringar som gärna hjälper dig från början till slut.

  Din byggfirma för källarrenovering i Stockholm

  Vi renoverar källare i villor i bland annat Vallentuna, Täby, Djursholm, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Nacka och Södertälje. Med hundratals lyckade kundprojekt i vår portfölj kan du känna dig trygg med att din källare kommer att bli som du drömt om när du anlitar oss.

  Byggföretag med helhetslösning för renovering av källare

  Vid en källarrenovering är det många olika arbetsmoment som ska utföras. För dig som privatperson kan det innebära att du behöver ha kontakt med flera olika företag och yrkeskategorier. Exempelvis kakelfirma för att ta hand om ytskikten i badrummet och grävmaskinsförare för att dränera. Det blir snabbt både oöverskådligt och dyrt. För att minimera arbetsbördan för våra kunder erbjuder vi istället en helhetslösning där vi tar hand om renoveringen som ett totalentreprenad.

  Vårt byggföretag erbjuder många fördelar:

  • Arbetet blir professionellt gjort och du slipper obehagliga överraskningar som exempelvis fuktskador. Vi ger garanti på att vårt arbete är korrekt utfört och utfärdar naturligtvis kvalitetsdokument efter leverans.
  • Vi har en helhetslösning och kan ta hand om bland annat snickerier, kakelläggning, måleri, markarbeten, VVS och ventilation.
  • Många års erfarenhet av källarrenoveringar och beprövade lösningar som ger bra resultat.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 965
   Mail: offert@stockholm-renovering.nu

   Totalentreprenör vid renovering av jordkällare

   Det här kan vi göra dels eftersom vi har stor kompetens och många års erfarenhet själva, men också för att vi har ett bra kontaktnät där vi enkelt kan få tag på duktiga snickare, målare, plattsättare, rivare och elektriker vid behov. Vi tar också hand om allt markarbete, exempelvis dränering.

   Endast en kontaktperson under hela arbetets gång

   För dig som kund innebär det här att du hela tiden har kontakt med samma projektledare som ser till att arbetet löper smidigt och enligt tidsplan för din räkning.

   Vi hjälper dig hitta rätt lösning för din källare

   Varje hus och varje källare är unik. Därför jobbar vi alltid med skräddarsydda lösningar för bästa resultat. En av de viktigaste aspekterna av en källarrenovering är att säkerställa att fukt inte kan tränga in underifrån genom källargolvet. För att undvika detta finns flera olika metoder som fungerar och de vanligaste är att dränera husgrunden, gräva ur och isolera källaren samt att lägga in mekaniskt ventilerade golv. Vilken metod som passar beror bland annat på hur husgrunden är konstruerad och markförhållandena på platsen.

   Bilning för hög takhöjd och viktiga kvadratmeter

   Vi har även möjlighet att gräva ur och bila upp en källare för att få högre och mer behaglig takhöjd. Vi ger gärna förslag på den lösning som vi tror är den mest gynnsamma! Tveka därför inte att höra av dig när du funderar på att renovera din källare i Stockholms län, våra kunniga hantverkare står redo att hjälpa dig.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att totalrenovera våran lägenhet i Sollentuna. Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering. Vi rekommenderar dem starkt!

   Johan S, Sollentuna

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att bygga om vårat badrum i Vasastan. Väldigt kunniga och alltid med ett trevligt bemötande. Vi rekommenderar dem för badrumsrenoveringar. Toppenarbete, bra kvalitet och bra pris!

   Olof S, Vasastan

   Renovering i Stockholm anlitades för att bygga om våran villa i Danderyd. De renoverade köket, badrummet, målade väggar & slipade golvet.  Vi skulle definitivt anlita dem igen för framtida renoveringar. Rekommenderas!

   Elin P, Danderyd

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera köket?

   Kostnaden för att renovera köket kan variera på grund av flera faktorer. Hur dyrt det blir beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Renovering i Stockholm.

   Vad ingår i en badrumsrenovering?

   Beroende på ni behöver så kan vi erbjuda totalentreprenad för hela badrum. Detta innebär att vi planerar hela er badrumsrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt offert-förslag och ser över fastigheten.

   Kan jag söka ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar om du är privatperson och om du äger byggnaden. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. Med ROT-avdraget kan arbetskostnaden sänkas med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Behöver man bygglov för att renovera?

   Det beror på vilket arbete som ska göras i lägenheten eller villan. Överlag behövs bygglov bara om fastigheten kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Känner du dig osäker så kontakta oss.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 965
    Mail: offert@stockholm-renovering.nu

    Offert? Klicka här