Husrenovering i Stockholm

Vi utför tillbyggnationer, renoveringar & ombyggnationer av hus i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga omvillan, radhuset, attefallshuset eller fastigheten.
Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Hus- & Villarenovering

Totalrenoveringar av hus interiört & exteriört

Renovera Vind & Källare

Vind- & Källarrenoveringar samt isolering av befintliga utrymmen

Till- & Ombyggnation av Fastighet

Renovering av alla slags Fastigheter

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Husrenovering i Stockholm Vi bl.a. renoverar villor, hus, fastighetshus & radhus

  Din Byggfirma i Stockholm

  Vallentuna, Täby, Danderyd, Lidingö, Nacka, Värmdö och Södertälje är några exempel på platser där vi har renoverat hus. Vi har under åren utfört många villarenoveringar i Stockholmsområdet och är oerhört stolta över våra många nöjda kunder. Det här gör att vi känner oss trygga med att kunna ta oss an byggentreprenad för hela fastigheter, oberoende av skick och uppdrag.

  Våra Renoveringstjänster

  Vi erbjuder bland annat:

  • Grundrenovering av villa interiört och exteriört
  • Vindsrenovering och isolering av befintliga utrymmen
  • Tillbyggnad och ombyggnad av alla slags fastigheter

  Komplett byggentreprenör för husrenovering

  Vi tar oss gärna an helhetsuppdrag där vi leder husrenoveringen och tar in de kompetenser som behövs från vårt stora kontaktnät av duktiga hantverkare. Det här innebär att rätt kompetens kommer in vid exakt rätt tillfälle och du sparar både tid och pengar. Hör gärna av dig för att få referenser från tidigare uppdrag.

  Öka boytan med tillbyggnad och ombyggnad

  Har familjen blivit större och du behöver flera sovrum? Längtar du efter ett mer rymligt vardagsrum där du kan umgås med familj och vänner? Om du trivs med ditt hus och din tomt i övrigt är en utbyggnad ett bra alternativ. Med en smart tillbyggnad ökar du boendeytan och skapar plats för det du tycker är viktigt i livet.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 965
   Mail: offert@stockholm-renovering.nu

   Kunniga hantverkare som levererar det du förväntar dig

   När du anlitar oss för en tillbyggnad eller ombyggnad så tar vi hand om uppdraget från början till slut. Vi hjälper till exempel till med planering och de ritningar som behövs för bygglovsansökan. Det är viktigt att en tillbyggnad harmonierar med resten av byggnaden och här använder vi vår långa erfarenhet för att hitta lösningar som passar din fastighet och dess förutsättningar. När du bestämt dig för hur tillbyggnaden ska se ut bygger vi enligt dina önskemål. Vi tar hand om allt som behöver göras – exempelvis snickeri, måleri, golvläggning och elarbeten. Vi tar in kakelfirma och kompetens inom VVS när det behövs.

   När du behöver mer plats – kontakta oss!

   Vår målsättning är att slutresultatet alltid ska motsvara eller till och med överträffa dina förväntningar. Därför arbetar vi med en stor omsorg om detaljer, ner till minsta beslag.

   Smarta husrenoveringar i Stockholm

   En renovering är mycket mer än bara yta. Vi utför bland annat vindsrenovering och källarrenovering där tidigare outnyttjade delar av byggnaden kan göras om till boyta. Till exempel kan vi bygga om en outnyttjad källare till relax-avdelning med bastu och badrum. Vi arbetar alltid smart och hållbart vilket innebär att vi är måna om att renoveringarna utförs på ett sådant sätt att de inte leder till problem med fukt i framtiden. Något som är vanligt efter exempelvis källarrenovering. För att utföra den här typen av renoveringar på rätt sätt krävs kunskap och erfarenhet. Våra byggare har den kompetens som behövs för att kunna ta sig an också större och mer komplexa renoveringsprojekt. Efter utfört arbete så lämnar vi garanti på det vi har gjort.

   Läs gärna mer om vår övrig rivningstjänster i Stockholm här.

   Få offert på villarenovering

   Vi lämnar gärna en kostnadsfri offert på din villarenovering. Oberoende av om du ska renovera hela eller delar av huset, bygga till, bygga om eller renovera fasaden så kan vi ge ett konkurrenskraftigt pris. Tveka inte att höra av dig så återkommer vi till dig så snart vi kan.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att totalrenovera våran lägenhet i Sollentuna. Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering. Vi rekommenderar dem starkt!

   Johan S, Sollentuna

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att bygga om vårat badrum i Vasastan. Väldigt kunniga och alltid med ett trevligt bemötande. Vi rekommenderar dem för badrumsrenoveringar. Toppenarbete, bra kvalitet och bra pris!

   Olof S, Vasastan

   Renovering i Stockholm anlitades för att bygga om våran villa i Danderyd. De renoverade köket, badrummet, målade väggar & slipade golvet.  Vi skulle definitivt anlita dem igen för framtida renoveringar. Rekommenderas!

   Elin P, Danderyd

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera köket?

   Kostnaden för att renovera köket kan variera på grund av flera faktorer. Hur dyrt det blir beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Renovering i Stockholm.

   Vad ingår i en badrumsrenovering?

   Beroende på ni behöver så kan vi erbjuda totalentreprenad för hela badrum. Detta innebär att vi planerar hela er badrumsrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt offert-förslag och ser över fastigheten.

   Kan jag söka ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar om du är privatperson och om du äger byggnaden. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. Med ROT-avdraget kan arbetskostnaden sänkas med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Behöver man bygglov för att renovera?

   Det beror på vilket arbete som ska göras i lägenheten eller villan. Överlag behövs bygglov bara om fastigheten kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Känner du dig osäker så kontakta oss.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 965
    Mail: offert@stockholm-renovering.nu

    Offert? Klicka här