Renovera Lägenhet i Stockholm

Vi hjälper privatpersoner, villaägare, företag & BRF:er med lägenhetsrenoveringar i hela Stockholmsområden.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga eller måla om köket, badrummet eller hela lägenheten!
Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Lägenhetsrenovering

Totalentreprenad med helhetslösningar för lägenhetsrenovering

Badrumsrenovering

Badrumsrenoveringar anpassade enligt dina önskemål

Köksrenovering

Vi utför totalrenovering av kök

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Lägenhetsrenoveringar Komplett totalentreprenör i Stockholm

  En totalrenovering ger fastigheten nytt liv

  När du står inför en lägenhetsrenovering är det viktigt att du anlitar rätt byggentreprenör för uppdraget. En totalrenovering innebär att interiören i princip byggs om från grunden. Det kan handla om hela eller delar av bostaden. Ombyggnad som förändrar planlösningen kan också ingå. Därför är det mycket som ska fungera under renoveringens gång och det är viktigt att hitta en byggfirma som har många års erfarenhet, goda referenser och certifierade och behöriga hantverkare. Vi uppfyller alla dessa krav och mer därtill.

  Vi erbjuder bl.a:

  • Totalentreprenad med helhetslösningar för ombyggnad och renovering av lägenhet, radhus, kontor, butiker och andra kommersiella lokaler.
  • Många års erfarenhet av totalrenoveringar och ett stort kontaktnät som innebär att vi alltid kan hitta rätt kompetenser om vi inte har dem själva.
  • Tydlig och trygg kommunikation och projektledning genom hela projektet gentemot dig som kund.

  En totalrenovering kan höja priset vid försäljning

  En totalrenovering är en investering i livskvalitet och boendemiljö. Samtidigt kan en renovering höja värdet på din bostad eller fastighet avsevärt. Med genomtänkta materialval och väl valda förbättringsåtgärder kan en ombyggnad eller fastighetsrenovering ge betydligt högre priser vid försäljning.

  Kontakta oss för en fri offert vid nästa lägenhetsrenovering

  Vi ger gärna tips på förbättrande åtgärder som på sikt kan bli en riktigt god investering.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 965
   Mail: offert@stockholm-renovering.nu

   En byggfirma med helhetstänk

   Vi är ett byggföretag som arbetar med renoveringsuppdrag i hela Stor-Stockholm, både i ytterområdena och i innerstan och Söderort. Vi tar ofta uppdrag som byggentreprenör med ansvar för hela renoveringsprojekt i både privata och kommersiella fastigheter. Vid ett helhetsentreprenad är det våra projektledare som håller hela byggnationen från början till slut. Vi utnyttjar var egna kompetenser men tar även in specialistkompetens från vårt breda nätverk vid behov. Det här är en trygghet för dig som kund som slipper ha kontakt med många olika byggare samtidigt som vi åtar oss ett helhetsansvar med allt vad det innebär.

   Byggföretaget som erbjuder trygghet och ärlighet

   Tydlighet är a och o för oss och vi är stolta över att våra kunder uppfattar oss som ärligt och konkreta. Vi håller våra tidplaner och håller dig uppdaterad under hela projektets gång. Efter överlämning lämnar vi garanti på vårt arbete. Vi är helt enkelt en totalentreprenör i ordets rätta bemärkelse. Oberoende av om du vill totalrenovera en lägenhet i Vasastan eller ett radhus i Älvsjö så tar vi hand om uppdraget och levererar det du förväntar dig och mer därtill.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att totalrenovera våran lägenhet i Sollentuna. Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering. Vi rekommenderar dem starkt!

   Johan S, Sollentuna

   Vi anlitade Renovering i Stockholm för att bygga om vårat badrum i Vasastan. Väldigt kunniga och alltid med ett trevligt bemötande. Vi rekommenderar dem för badrumsrenoveringar. Toppenarbete, bra kvalitet och bra pris!

   Olof S, Vasastan

   Renovering i Stockholm anlitades för att bygga om våran villa i Danderyd. De renoverade köket, badrummet, målade väggar & slipade golvet.  Vi skulle definitivt anlita dem igen för framtida renoveringar. Rekommenderas!

   Elin P, Danderyd

   Renovera privata bostäder med ROT-avdrag

   Med det förmånliga ROT-avdraget kan du dessutom vara berättigad till ett skatteavdrag på upp till 50 000 av arbetskostnaden när du anlitar professionella hantverkare för ombyggnad och renovering av lägenhet, hus och radhus. Det här innebär att din renovering kan bli billigare än du tror. Nämn att du vill utnyttja avdraget när du kontaktar oss så tar vi hand om all administration gentemot skatteverket. Avdraget dyker sedan upp automatiskt på din deklaration. ROT-avdraget är smidigt för dig som beställare och sänker markant kostnaden för arbetet. Därför behöver en totalrenovering inte bli så dyr som du tror. Det lönar sig alltid att anlita professionella hantverkare!

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera köket?

   Kostnaden för att renovera köket kan variera på grund av flera faktorer. Hur dyrt det blir beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Renovering i Stockholm.

   Vad ingår i en badrumsrenovering?

   Beroende på ni behöver så kan vi erbjuda totalentreprenad för hela badrum. Detta innebär att vi planerar hela er badrumsrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt offert-förslag och ser över fastigheten.

   Kan jag söka ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar om du är privatperson och om du äger byggnaden. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. Med ROT-avdraget kan arbetskostnaden sänkas med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Behöver man bygglov för att renovera?

   Det beror på vilket arbete som ska göras i lägenheten eller villan. Överlag behövs bygglov bara om fastigheten kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Känner du dig osäker så kontakta oss.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 965
    Mail: offert@stockholm-renovering.nu

    Offert? Klicka här